Vezérigazgatói köszöntő

Sal László vezérigazgató

Sal László vezérigazgató

Szeretettel köszöntöm önt a magam és valamennyi munkatársam nevében az A-Híd honlapján, ahol naprakész információkat olvashat évszázados múltra visszatekintő társaságunk történetéről, alapelveinkről, jelenlegi tevékenységünkről, aktualitásainkról.

Az A-Híd és a Híd Csoport tagjai a XXI: század kihívásaihoz, követelményeihez alkalmazkodva viszik tovább az elődök teremtette hagyományokat, vállalati kultúrát, ötvözve azt a jelen tapasztalataival, további értékekkel gyarapítva a felhalmozott több évtizedes szaktudást.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégcsoportunk tagjai magyarországi központú és 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatokként, az emberek mindennapi életét megkönnyítő építmények, műtárgyak alkotásával járulhatnak hozzá a hazai – elsődlegesen közlekedési – infrastruktúra fejlesztéséhez. Munkánk során ragaszkodunk a szervezett, megbízható és precíz kivitelezéshez, hiszen időtálló alkotásaink hosszú távon meghatározzák az emberek hétköznapjait és gyakran a városképet is.

Az elmúlt években kiváló minőségű hidak, utak, felüljárók, kommunális létesítmények, mélygarázsok és a legkülönfélébb rendeltetésű épületek sokaságát alkottuk meg, amelyek közül számos munkánk részesült rangos szakmai elismerésben.

Társaságunk a hazai mélyépítő iparág meghatározó szereplője. Sikereink a hosszú évek óta nálunk dolgozó szakemberek, munkatársaink hozzáértésére, elkötelezettségére, technikai és technológiai felkészültségünkre, továbbá az innovációra épülnek.

Célunk, hogy alaptevékenységünk – a hídépítés – mellett jelen legyünk úgy a hazai, mint a nemzetközi építőipar különféle területein, és az A-Híd neve a jövőben is egyet jelentsen a minőséggel, megbízhatósággal, szakértelemmel.

Emellett kiemelten fontosnak érezzük, hogy építményeink megalkotásán túl is hozzájáruljunk az emberek életminőségének, egészségének javításához, környezetünk fenntartható fejlődéséhez, a magyar kultúra ápolásához, így nagy súlyt fektetünk felelősségvállalási programjaink megvalósítására.

Bízom benne, hogy honlapunk elnyeri az ön tetszését is, és olvasása közben értékes információkhoz jut.

Sal László
vezérigazgató