Környezetvédelem

Az A-Hídnál tisztában vagyunk vele, hogy a tevékenységeink során alkalmazott technológiák hatással vannak természetes és épített környezetünkre. A munkánkhoz kapcsolódó környezetvédelmi feladatokat emiatt kiemelten kezeljük. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, továbbá a lehetséges környezeti hatások folyamatos csökkentésére, hogy egyrészt mindenben eleget tegyünk a nemzetközi és hazai előírásoknak, másfelől megfeleljünk korunk felelős, környezettudatos szemléletmódjának.

Közlekedési és kommunális infrastruktúra fejlesztésével foglalkozó építőipari vállalatként tevékenységünk minden fázisa nagy odafigyelést igényel szakembereinktől. Csak így érhetjük el, hogy az általunk alkotott nagyméretű építmények, létesítmények létrehozásakor a lehető legkisebb mértékben avatkozzunk be a természetes és épített környezetbe, minimálisra csökkentve a kivitelezés során fellépő környezeti hatásokat.

Társaságunk minden munkatársától és partnereitől is elvárja, hogy saját területükön végzett munkájuk során maradéktalanul betartsák és betartassák a környezetvédelmi előírásokat, amit rendszeres oktatással, megfelelő tájékoztatással, ösztönző megoldások bevezetésével és folyamatos ellenőrzéssel mozdítunk elő.

Törekszünk rá, hogy társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk nemzetközi szinten is megfeleljen a környezettudatos működés terén élen járó vállalatok elveinek és gyakorlatának.

Integrált irányítási rendszerpolitikánk részeként DIN EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszert működtetünk.