CSR programjaink

Magyar tulajdonú vállalatként felelősek vagyunk azért, hogy ne csak a saját szakterületünkön alkossunk maradandót, hanem erőnkhöz mérten hozzájáruljunk mások előremutató, példaértékű tevékenységéhez, elképzeléseihez, alkotómunkájához és sikeréhez, a társadalmi közösség formálásához.

CSR alapelveink előtérbe helyezik a sport és a kultúra területét, amelyeken számos elkötelezettséget vállaltunk. Névadó főszponzorként támogatjuk az újbudai OSC vízilabdacsapatot, a csapat és a játékosok egyéni sikerein keresztül példát állíthatva mindenki, de különösen az ifjúság, az utánpótlás elé. A példaállítással fiatalok sokaságát szeretnénk sportolásra, egészséges életmódra ösztönözni, mert úgy véljük, a sporthoz szükséges kitartás és áldozatvállalás előbb-utóbb az életük más területein is meghozza a várt eredményt.

A magyar kultúra támogatása terén előtérbe soroljuk a színművészet fejlődésének előmozdítását, emellett – évekkel ezelőtt – kortárs festőművészeti gyűjtemény létrehozásába kezdtünk, hogy ezzel is hozzájárulhassunk a magyar alkotók munkájához. Hagyományosan fiatal festőművészekkel örökíttetünk meg valamennyi általunk kivitelezett jelentős műtárgyat, teret engedve tehetség és az egyéni szemléletmód kibontakozásának. Az elkészült festmények megvásárlásával kortárs gyűjteményünket gyarapítjuk.

Mecénásként évek óta hozzájárulunk az állami gondozásban felnövő gyermekek támogatását, integrációját segítő KUL Alapítvány munkájához. Emellett eseti jelleggel számos, az alapelveinkkel harmonizáló kezdeményezést is felkaroltuk az elmúlt évek során.

 

Szponzoráltjaink:

 

osc

www.oscwaterpolo.hu

www.kulalapitvany.hu